16 de des. 2008

PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

En el marc del 25 de novembre Dia Internacional Lluita contra la violència de gènere, es va tractar la prevenció de violència de gènere.

Algunes dels temes que es van tractar van ser els següents: què és la violència de gènere? Quina és incidència en els joves d'aquesta problemàtica? Com es pot prevenir entrar en una relació abusiva? Les persones encarregades de tractar el tema van ser Teresa Planas, responsable del Casal de les Dones, servei del Pla per la Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca. Pedagoga. Post grau de gènere i Igualtat de l'UAB. i Ruben Calvo, llicenciat en sociologia i especialitzat en matèria joventut (postgraduat en intervenció amb joves. Les polítiques locals de joventut). Professional de joventut, i actualment responsable tècnic de l'Oficina de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Membre de l'Associació Catalana de les Polítiques de Joventut i Coordinador del Curs d'Especialització en Polítiques Locals de Joventut durant les edicions 2007 i 2008.

Si vols escoltar el programa des d'Internet, pots anar al següent enllaç per accedir a l'àudio del programa: Qui t'entengui - Prevenció de violència de gènere.